Iäkkäämpikin verkkopelaaja voi nousta seuratuksi striimaajaksi. Michelle Statham tunnetaan pelinimellä TacticalGramma. Ikä ja sukupuoli on auttanut Stathamia erottumaan joukosta striimaajien parissa: 56-vuotiaalla Call of Duty: Warzone -striimaajalla on yli 300 000 seuraajaa TikTokissa.

Stathamin iloinen ja keveä asenne on voittanut fanit puolelleen. Hän jaksaa suhtautua rennosti tappioihinkin. TacticalGramma ei pelaa voitosta hampaat irvessä: tärkeämpää on hauskanpito kavereiden kanssa.

Hän pelaa yleensä kavereidensa kanssa neljän tai viiden tunnin sessioita ja jutustelee samalla seuraajakunnalleen. NBC Newsin haastattelussa Statham kertoo, että yhteisö on pelistriimaamisessa hänelle parasta.

Pelaaminen oli Stathamille ja hänen miehelleen tapa ottaa omaa aikaa, kun heidän lapsensa olivat vielä pieniä. Statham vitsailee, että lasten mentyä nukkumaan yhdessä pelaaminen oli kuin treffeillä käymistä.

Striimaamisella ja fanituotteilla hän ei ole varsinaisesti vielä kahdessa vuodessa rikastunut. Statham sanoo tienaavansa sen verran, että on voinut päivittää kalustoaan paremmaksi.

Aivan harvinaisuus yli viiskymppinen tietokonepelaaja ei ole: Yhdysvaltalaisen eläkejärjestö Aarp:n mukaan 44 prosenttia heistä pelaa ainakin kerran kuukaudessa digipelejä.